Over mij

Fotograaf

Sandra Vos

Sandra (1967) is een Groningse woonachtig in Roodeschool. Ze is dol op het Groninger landschap en de Waddenzee. Door de omgeving anders te zien, groeide haar liefde voor de fotografie.

Haar verhaal:

Het begon allemaal met een kleine Sony Cyber-Shot DSC HX5V. De camera paste bijna in mijn achterzak, zo klein. Met mijn hondjes ging ik dagelijks wandelen in mijn ‘achtertuin’ Eemshaven en omgeving. Ik ging op zoek naar mooie plaatjes en ging de wereld opeens anders zien. Vogels, vlinders struiken, vergezichten, zonsondergangen ga zo maar door. En dat allemaal dichtbij huis, zo mooi.

Dat gevoel had ik al eens eerder meegemaakt tijdens mijn opleiding binnenhuisarchitectuur. In winkels, kantoren en huizen kwamen kleuren, vormen en verlichting allemaal tot leven.

Om mooie dingen te zien hoef je niet ver weg. Kijk eens in de buurt of in je eigen tuin. Zo kwam het idee Thuis & Dichtbij Huis tot leven. Inmiddels is er thuis een vogel, vlinder en vijvertuin. Op het dakterras kan ik de zon onder zien gaan of een mooie donderwolk of regenboog zien.

error: Content is protected !!